Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Dr. John Adanse
Dr.
Bolgatanga Technical University
Yayın
2
Hakemlik
0
2
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Otel İşletmeciliği
Food Science
Kurum
Bolgatanga Technical University
Yayınlar
Quality Characteristics and Sensory Evaluation of Cakes Produced from Composite Blends of Wheat (Titricum Aestivum L.) and Finger Millet (Pennisetum Glaucum) Flour
Yazarlar:
John Adanse
, Kate Bıgson, Nkansah Asante Maureen, Agamba Dorothy
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4582
0
FAVORİ
4582
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Composition and Sensory Properties of Wheat, Plantain and Cocoyam Flour Doughnuts
Yazarlar:
John Adanse
, Antwi-boasiako Sussana, Kate Bıgson, Kwakudua Ruth Sıtsofe
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Eurasian Journal of Agricultural Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2845
0
FAVORİ
2845
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Eurasian Journal of Agricultural Research
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.