Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
John Adanse
Okutman
Bolgatanga Technical University
Yayın
2
Hakemlik
0
2
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Otel İşletmeciliği
Kurum
Bolgatanga Technical University
Yayınlar
Quality Characteristics and Sensory Evaluation of Cakes Produced from Composite Blends of Wheat (Titricum Aestivum L.) and Finger Millet (Pennisetum Glaucum) Flour
Yazarlar:
John Adanse
, Kate Bıgson, Nkansah Asante Maureen, Agamba Dorothy
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3094
0
FAVORİ
3094
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Composition and Sensory Properties of Wheat, Plantain and Cocoyam Flour Doughnuts
Yazarlar:
John Adanse
, Antwi-boasiako Sussana, Kate Bıgson, Kwakudua Ruth Sıtsofe
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Eurasian Journal of Agricultural Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1919
0
FAVORİ
1919
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Eurasian Journal of Agricultural Research
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat