Ahmet Kaya profil resmi
Ahmet Kaya Yüksek Lisans
Yayın 1 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 4
1 Yayın
0 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

Yayınlar

Effect of Fermentation on the Milk Allergen Proteins During Yogurt-making
Yazarlar: Özgür Tarhan , Ahmet Kaya , Mustafa Gözler
DOI: 10.47137/uujes.1032643
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 802

0

802

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Effect of Fermentation on the Milk Allergen Proteins During Yogurt-making
Yazarlar: Özgür Tarhan , Ahmet Kaya , Mustafa Gözler
DOI: 10.47137/uujes.1032643
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 802

4

0

802

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.