Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aybegüm Nevruz Göl
Yüksek Lisans
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Rekreasyon, Tatil ve Turizm Coğrafyası
Sürdürülebilir Gastronomi
Mutfak Kültürü
Gastronomi Turizmi
Gıda ve Ağırlama Hizmetleri
Gastronomik Trendler
Yiyecek ve İçecek
Gıda Tüketimi
Kurum
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
ORDU YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜNÜN RESTORAN MENÜLERİNE YANSIMASI
Yazarlar:
Koray Genç
,
Cemile Bahtiyar Karadeniz
,
Aybegüm Nevruz Göl
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Karadeniz Araştırmaları Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
330
0
FAVORİ
330
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Karadeniz Araştırmaları Enstitüsü Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat