Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aykut Kul
Doç. Dr.
ISTANBUL UNIVERSITY
Yayın
2
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
1
2
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-1195-0939
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Analitik Kimya
Kurum
ISTANBUL UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Yoghurt production using pinecone and investigation of the effect of the produced yogurt on ECV304 cell line
Yazarlar:
Sila Arslan
,
Dilan Akagündüz
, Rumeysa Cebecioglu,
Aykut Kul
,
Tunç Çatal
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
DOI: 10.38001/ijlsb.962106
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1066
1
ATIF
1
FAVORİ
1066
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Yoghurt production using pinecone and investigation of the effect of the produced yogurt on ECV304 cell line
Yazarlar:
Sila Arslan
,
Dilan Akagündüz
, Rumeysa Cebecioglu,
Aykut Kul
,
Tunç Çatal
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
324
0
FAVORİ
324
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yoghurt production using pinecone and investigation of the effect of the produced yogurt on ECV304 cell line
Yazarlar:
Sila Arslan
,
Dilan Akagündüz
, Rumeysa Cebecioglu,
Aykut Kul
,
Tunç Çatal
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
DOI: 10.38001/ijlsb.962106
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1066
1
FAVORİ
1066
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
Hakemlik
İstanbul Journal of Pharmacy
Pharmata
Yayınlar
Yoghurt production using pinecone and investigation of the effect of the produced yogurt on ECV304 cell line
Yazarlar:
Sila Arslan
,
Dilan Akagündüz
, Rumeysa Cebecioglu,
Aykut Kul
,
Tunç Çatal
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
DOI: 10.38001/ijlsb.962106
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1066
1
ATIF
1
FAVORİ
1066
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat