Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Barış Burak Albayrak
Öğretim Görevlisi
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ, PAZARLAR MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ, GIDA TEKNOLOJİSİ PR.
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0002-3709-6339
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ, PAZARLAR MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ, GIDA TEKNOLOJİSİ PR.
Yayınlar
Bazı İnstant Gıdaların Üretiminde Kızılötesi Kurutmanın Etkisi
Yazarlar:
Barış Burak Albayrak
, Necati Barış Tuncel, Habib Kocabıyık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
DOI: 10.28979/jarnas.890536
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1000
0
FAVORİ
1000
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Bazı İnstant Gıdaların Üretiminde Kızılötesi Kurutmanın Etkisi
Yazarlar:
Barış Burak Albayrak
, Necati Barış Tuncel, Habib Kocabıyık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
DOI: 10.28979/jarnas.890536
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1000
1
ATIF
0
FAVORİ
1000
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat