Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Daniela Hanganu
Doç. Dr.
"Iuliu Haţieganu" University of Medicine and Pharmacy Cluj-Napoca
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
4
1
Yayın
0
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sağlık Bilimleri
Kurum
"Iuliu Haţieganu" University of Medicine and Pharmacy Cluj-Napoca
Popüler Yayınları
Analysis of bioactive compounds and antioxidant activities of cultivated garlic (allium sativum l.) and red onion (allium cepa l.) in algeria
Yazarlar:
Hasna Bouhennı
,
Koula Doukanı
,
Daniela Hanganu
,
Neli-kinga Olah
,
Nazım Şekeroğlu
,
Sevgi Gezici
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.4.15
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1021
4
ATIF
1
FAVORİ
1021
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Analysis of bioactive compounds and antioxidant activities of cultivated garlic (allium sativum l.) and red onion (allium cepa l.) in algeria
Yazarlar:
Hasna Bouhennı
,
Koula Doukanı
,
Daniela Hanganu
,
Neli-kinga Olah
,
Nazım Şekeroğlu
,
Sevgi Gezici
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.4.15
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1021
1
FAVORİ
1021
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Analysis of bioactive compounds and antioxidant activities of cultivated garlic (allium sativum l.) and red onion (allium cepa l.) in algeria
Yazarlar:
Hasna Bouhennı
,
Koula Doukanı
,
Daniela Hanganu
,
Neli-kinga Olah
,
Nazım Şekeroğlu
,
Sevgi Gezici
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.4.15
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1021
4
ATIF
1
FAVORİ
1021
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat