Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Elif Kübra Arslan
Bezmialem Vakıf Üniversitesi
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Kurum
Bezmialem Vakıf Üniversitesi
Popüler Yayınları
Gıda Katkı Maddesi Olarak Kullanılan Yapay Tatlandırıcıların Bağırsak Mikrobiyotasına Etkileri
Yazarlar:
Beyza Mendeş
,
Elif Kübra Arslan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
6
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
353
0
ATIF
6
FAVORİ
353
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Gıda Katkı Maddesi Olarak Kullanılan Yapay Tatlandırıcıların Bağırsak Mikrobiyotasına Etkileri
Yazarlar:
Beyza Mendeş
,
Elif Kübra Arslan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
6
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
353
6
FAVORİ
353
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat