Hafize Fidan profil resmi
Hafize Fidan Dr. University of Food Technologies
Yayın 1 Hakemlik 2
1 Yayın
2 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Mühendislik

Kurum

University of Food Technologies

Yayınlar

COMPARISON OF SOME BIOACTIVE COMPONENTS OF EMMER WHEAT [Triticum dicoccum (SCHRANK) SCHÜBLER] CULTIVARS FROM TWO DIFFERENT ORIGINS GROWN UNDER THE SAME CONDITIONS
Yazarlar: Zhana Petkova, Magdalena Stoyanova, Stanko Stankov, Hafize Fidan , Mina Dzhivoderova, Aspasia Pahopoulou, Pavel Merdzhanov, Anna Koleva, Sezai Ercisli , Albena Stoyanova
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19017
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2079

0

2079

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Hakemlik

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.