Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hafize Fidan
Dr.
University of Food Technologies
Yayın
1
Hakemlik
2
1
Yayın
2
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Kurum
University of Food Technologies
Yayınlar
COMPARISON OF SOME BIOACTIVE COMPONENTS OF EMMER WHEAT [Triticum dicoccum (SCHRANK) SCHÜBLER] CULTIVARS FROM TWO DIFFERENT ORIGINS GROWN UNDER THE SAME CONDITIONS
Yazarlar: Zhana Petkova, Magdalena Stoyanova, Stanko Stankov,
Hafize Fidan
, Mina Dzhivoderova, Aspasia Pahopoulou, Pavel Merdzhanov, Anna Koleva,
Sezai Ercisli
, Albena Stoyanova
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH19017
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2079
0
FAVORİ
2079
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Hakemlik
Food and Health
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat