Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hatice İnci Aladı
Doktora
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
6
2
Yayın
1
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Bitki Biyokimyası
Bitki Morfolojisi ve Anatomisi
Kurum
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Determination of Antioxidant Activities in Raw and Boiled Extractions of Raphanus raphanistrum L. Species Naturally Growing in Edremit Gulf (Balıkesir/Turkey)
Yazarlar:
Hatice İnci Aladı
,
Tülin Aşkun
,
Selami Selvi
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Nature and Life Sciences
DOI: 10.47947/ijnls.1338186
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
489
0
FAVORİ
489
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilebilir Doğal Bitkilerin Etnobotanik ve Gastronomik Açıdan Değerlendirilmesi: Edremit Körfezi (Balıkesir) Örneği
Yazarlar:
Hatice İnci Aladı
,
Fatih Satıl
,
Selami Selvi
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1085847
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1730
0
FAVORİ
1730
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Nature and Life Sciences
Hakemlik
International Journal of Secondary Metabolite
Yayınlar
Determination of Antioxidant Activities in Raw and Boiled Extractions of Raphanus raphanistrum L. Species Naturally Growing in Edremit Gulf (Balıkesir/Turkey)
Yazarlar:
Hatice İnci Aladı
,
Tülin Aşkun
,
Selami Selvi
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Nature and Life Sciences
DOI: 10.47947/ijnls.1338186
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
489
2
ATIF
0
FAVORİ
489
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilebilir Doğal Bitkilerin Etnobotanik ve Gastronomik Açıdan Değerlendirilmesi: Edremit Körfezi (Balıkesir) Örneği
Yazarlar:
Hatice İnci Aladı
,
Fatih Satıl
,
Selami Selvi
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1085847
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1730
4
ATIF
0
FAVORİ
1730
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat