Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Kaan Can
Yüksek Lisans
UŞAK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0000-0001-6225-1524
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Beslenme Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
UŞAK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Probiyotik Mikroorganizmaların Çeşitli Gıdalarda Kullanımı
Yazarlar:
Kaan Can
,
Sümeyye Betül Bozatlı
,
Abdullah Dikici
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.47137/usufedbid.1465003
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
324
0
FAVORİ
324
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat