Karlo MURATOĞLU Doç. Dr.
Yayın 3 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 0
3 Yayın
1 Hakemlik
0 CrossRef Atıf

Kurum

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

986

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
THE EFFECT OF HEAT PROCESSING ON PCR DETECTION OF GENETICALLY MODIFIED SOY IN BAKERY PRODUCTS
Yazarlar: Özge Özgen Arun , Karlo MURATOĞLU , Funda YILMAZ EKER
Yayın Bilgisi: 2016 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS16014
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2242

0

ATIF

0

FAVORİ

2242

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1326

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.