Kimya SEYYEDCHERAGHİ Dr.
Yayın 1 Hakemlik 0
1 Yayın
0 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Yayınlar

THE EFFECT OF THE USING CORN FLOUR LEVEL AND ADDITIVE TYPE ON QUALITY OF CORN BREAD
Yazarlar: Halis Gürbüz KOTANCİLAR, Hilal GÜDÜK, Kimya SEYYEDCHERAGHİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Middle East Journal of Science
DOI: 10.23884/mejs.2018.4.2.04
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 550

0

FAVORİ

550

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.