Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Oğuzhan Köklü
Arş. Gör.
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, GASTRONOMİ BÖLÜMÜ
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
1
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
0000-0001-6001-9115
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm Ekonomisi
Gıda Bilimleri
Kurum
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, GASTRONOMİ BÖLÜMÜ
Yayınlar
HELAL GIDA SERTİFİKALARINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Serdar Çöp
,
Muzaffer Çakmak
,
Oğuzhan Köklü
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.956072
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7593
0
FAVORİ
7593
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
HELAL GIDA SERTİFİKALARINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Serdar Çöp
,
Muzaffer Çakmak
,
Oğuzhan Köklü
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.956072
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7593
2
ATIF
0
FAVORİ
7593
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI