Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Adekunle Olufemi Oloyede
Dr.
Ladoke Akintola University of Technology Ogbomoso Oyo State Nigeria
Yayın
3
Hakemlik
0
3
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Nükleik Asitlerin ve Proteinlerin Tarımsal Moleküler Mühendisliği
Kurum
Ladoke Akintola University of Technology Ogbomoso Oyo State Nigeria
Popüler Yayınları
Analyses of Threats on Managements, Rangers and Ranges in Old Oyo National Park as a Tourism Destination, Oyo State, Nigeria
Yazarlar:
Adeitan Adeola Lameed
,
Adekunle Olufemi Oloyede
,
Dotun Tosin Adesunloye
,
Temidayo Olayemi Olaniyi
,
Roseline Olufeyisayo Olarinde
,
Bosede Folake Olanipekun
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2025.10.1.1500224
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
178
0
ATIF
1
FAVORİ
178
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Analyses of Threats on Managements, Rangers and Ranges in Old Oyo National Park as a Tourism Destination, Oyo State, Nigeria
Yazarlar:
Adeitan Adeola Lameed
,
Adekunle Olufemi Oloyede
,
Dotun Tosin Adesunloye
,
Temidayo Olayemi Olaniyi
,
Roseline Olufeyisayo Olarinde
,
Bosede Folake Olanipekun
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2025.10.1.1500224
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
178
1
FAVORİ
178
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sustainable Culinary Tourism in Osogbo Integrating Ecotourism, Nutrition, and Gastronomy for Holistic Destination Experiences
Yazarlar:
Oloyede Adekunle Olufemi
,
Tobi Israel Akinremi
,
Olagunju Oluwafemi
,
Alagbe Caleb
,
Roseline Olufeyisayo Olarinde
,
Grace Oluwatoyin Idowu-mogaji
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
486
0
FAVORİ
486
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Influence of dietary habits and service quality on nutritional satisfaction in urban Ibadan’s hospitality sector
Yazarlar:
Oloyede Adekunle
,
Ridwanullahi Adam
,
Michael Sunday Adebusoye
,
Balqis Romoke Kareem
,
Adeitan Adeola Lameed
,
Akinola Fiyinfoluwa
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
DOI: 10.58625/jfng-2670
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
282
0
FAVORİ
282
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of Tourismology
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat