Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Oya Sipahioglu
Dr. Öğr. Üyesi
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
5
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0003-2932-6007
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
GENÇ TÜKETİCİLERİN HELAL SERTİFİKASI KONUSUNDA FARKINDALIĞI VE BUNUN GIDA TERCİHİ ÜZERİNE ETKİLERİ: KAYSERİ İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Mükerrem Akbulut
,
Şule Daştan
,
Emrah Can
,
Oya Sipahioglu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1341
0
ATIF
2
FAVORİ
1341
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Ultrases ve Kaplama Ön İşlemlerinin Infrared Kurutulmuş Ayva Numunelerinde Kuruma Verimi ve Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Tansu Yıldırım
,
Oya Sipahioglu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1010668
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
880
0
FAVORİ
880
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GENÇ TÜKETİCİLERİN HELAL SERTİFİKASI KONUSUNDA FARKINDALIĞI VE BUNUN GIDA TERCİHİ ÜZERİNE ETKİLERİ: KAYSERİ İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Mükerrem Akbulut
,
Şule Daştan
,
Emrah Can
,
Oya Sipahioglu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1341
2
FAVORİ
1341
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Hakemlik
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
Ultrases ve Kaplama Ön İşlemlerinin Infrared Kurutulmuş Ayva Numunelerinde Kuruma Verimi ve Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Tansu Yıldırım
,
Oya Sipahioglu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1010668
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
880
1
ATIF
0
FAVORİ
880
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI