Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Oluwaseun Temitope Aladeboyeje
Yüksek Lisans
ISTANBUL UNIVERSITY
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
8
1
Yayın
0
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
0000-0001-9109-0360
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mikrobiyoloji
Gıda Bilimleri
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Food Regulatory Affairs Specialist
Kurum
ISTANBUL UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Fermented Traditional Probiotic Beverages of Turkish Origin: A Concise Review
Yazarlar:
Oluwaseun Aladeboyeje
,
Nazmiye Özlem Şanlı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
DOI: 10.38001/ijlsb.936982
ATIF
8
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1963
8
ATIF
1
FAVORİ
1963
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Fermented Traditional Probiotic Beverages of Turkish Origin: A Concise Review
Yazarlar:
Oluwaseun Aladeboyeje
,
Nazmiye Özlem Şanlı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
DOI: 10.38001/ijlsb.936982
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1963
1
FAVORİ
1963
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Fermented Traditional Probiotic Beverages of Turkish Origin: A Concise Review
Yazarlar:
Oluwaseun Aladeboyeje
,
Nazmiye Özlem Şanlı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
DOI: 10.38001/ijlsb.936982
ATIF
8
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1963
8
ATIF
1
FAVORİ
1963
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat