Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Tengku Haziyamin Hamid
Prof. Dr.
International Islamic University Malaysia
Yayın
2
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
8
2
Yayın
2
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
0000-0001-8223-481X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Biyokataliz ve Enzim Teknolojisi
Mikrobiyal Ekoloji
Kurum
International Islamic University Malaysia
Yayınlar
Laktik Asit Bakterilerinin (LAB) ve Pangasius Nasutus'tan İlgili Bir Patojenik Suşun Birlikte İzolasyonu
Yazarlar:
Nur Hannah Rashıdah Haja Mohıdeen
,
Nurul Sakinah Alias
,
Nur Nazifah Mansur
,
Tengku Haziyamin Tengku Abdul Hamid
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
DOI: 10.38001/ijlsb.1268388
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
598
0
FAVORİ
598
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lactic Acid Bacterium With Antimicrobial Properties From Selected Malay Traditional Fermented Foods
Yazarlar:
Tengku Haziyamin Tengku Abdul Hamid
, Nur Fatin Amysya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
DOI: 10.38001/ijlsb.781522
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1962
0
FAVORİ
1962
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
Kurul Üyeliği
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
Hakemlik
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
Yayınlar
Laktik Asit Bakterilerinin (LAB) ve Pangasius Nasutus'tan İlgili Bir Patojenik Suşun Birlikte İzolasyonu
Yazarlar:
Nur Hannah Rashıdah Haja Mohıdeen
,
Nurul Sakinah Alias
,
Nur Nazifah Mansur
,
Tengku Haziyamin Tengku Abdul Hamid
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
DOI: 10.38001/ijlsb.1268388
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
598
1
ATIF
0
FAVORİ
598
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lactic Acid Bacterium With Antimicrobial Properties From Selected Malay Traditional Fermented Foods
Yazarlar:
Tengku Haziyamin Tengku Abdul Hamid
, Nur Fatin Amysya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
DOI: 10.38001/ijlsb.781522
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1962
7
ATIF
0
FAVORİ
1962
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat