Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Tuğçe Aygün
Yüksek Lisans
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Kurum
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Optimization of Extraction Parameters and Effect of Different Solvent Systems on The Omega-3 Fatty Acids Content of Algal Oil (Nannochloropsis sp.)
Yazarlar:
Tuğçe Aygün
,
Osman Topuz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1042
0
FAVORİ
1042
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat