avatar
Yusuf Alper Güllü Yüksek Lisans
Yayın 1 Hakemlik 0
1 Yayın
0 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Orta Asya Tarihi

Kurum

Yayınlar

Anadolu Selçuklu Dönemi Yerli ve Yabancı Kaynaklarında Anadolu’da Gıda ve Gıda Üretimi Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar: Sezai Sevim, Yusuf Alper Güllü
Yayın Bilgisi: 2019 , TESAM Akademi Dergisi
DOI: 10.30626/tesamakademi.530539
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3719

0

3719

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.