Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Food Health and Technology Innovations
Cilt: 1 Sayı: 3,
10.12.2018
Yıl: 2018
Food Health and Technology Innovations
Konferans Bildirisi
0. Mandarin Peel Effervescent : Antioxidant Value-Added Product
Özlem Tokuşoğlu
Araştırma Makalesi
0. Enzyme Based Biomarkers – Applications in Novel Food Processing and Analysis
Barbara Rasco
Konferans Bildirisi
0. Aronia Berry Based New Food Products and Shelf Life Stability Studies
Özlem Tokuşoğlu
Kapak Resmi İndir
Sayı Dosyaları
FHTI Vol 1 No 3
Arşiv
Cilt: 1 Sayı: 1,
4.03.2018
Cilt: 1 Sayı: 2,
6.06.2018
Cilt: 1 Sayı: 3,
10.12.2018
Cilt: 2 Sayı: 5,
30.09.2019
Cilt: 2 Sayı: 6,
31.12.2019