Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Food Health and Technology Innovations
Cilt: 2 Sayı: 6,
31.12.2019
Yıl: 2019
Food Health and Technology Innovations
Araştırma Makalesi
1. Effect of chitosan combined coating on chicken and quail eggs for controlling Escherichia coli and Salmonella enteritidis
Esin Derelioğlu
Özlem Turgay
Araştırma Makalesi
2. Technological Aspects for the Production of Beta-Galacto-Oligosaccharides (ß-GalOS) and its Physiological Properties for Health Benefits
Osama Ibrahim
Araştırma Makalesi
3. Aronia Berry Tea as Antioxidant Functional Drink: Bioactive Phenolics By HPLC-DAD and LC-ESIQTOFF-Mass Spectrometry
Ozlem Tokusoglu
Araştırma Makalesi
4. Antioxidant and Functional Nutraceutical Treatments Following Minimally Invasive (Robotical) Surgery
Ozlem Tokusoglu
Kapak Resmi İndir
Sayı Dosyaları
EDITORIAL NOTE
Arşiv
Cilt: 1 Sayı: 3,
10.12.2018
Cilt: 2 Sayı: 5,
30.09.2019
Cilt: 2 Sayı: 6,
31.12.2019
Cilt: 2 Sayı: 4,
30.06.2020
Cilt: 3 Sayı: 7,
15.12.2020