BibTex RIS Kaynak Göster

Gıda Bilimi ve Endüstrisinde Görüntü Analizi

Yıl 1999, Cilt: 24 Sayı: 2, - , 01.04.1999

Öz

Bu makale, gıda hammaddelerinin ve işlenmiş gıda ürünlerinin analitik değerlendirilmesinde kullanılan ‘bilgisayarlı görüntü analizi’ yönteminin temel basamaklarını özetlemektedir. Bu yöntemin, gıda bilimi ve endüstrisindeki, hızlı ve tutarlı bir araştırma ve kalite kontrol metodu olarak potansiyel uygulamalarına örnekler verilmiştir. 

Image Analysis in Food Science and Industry (Turkish with English Abstract)

Yıl 1999, Cilt: 24 Sayı: 2, - , 01.04.1999

Öz

This article is summarizing the basic steps in ‘computerized image analysis’ used for analytical evaluation of food raw materials and finished products. Examples are given about the potential applications of computerized image analysis as a quick and accurate method of quality control and research in food science and industry.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Hülya Kaptan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 1999
Yayımlandığı Sayı Yıl 1999 Cilt: 24 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Kaptan, H. . (1999). Gıda Bilimi ve Endüstrisinde Görüntü Analizi. Gıda, 24(2).
AMA Kaptan H. Gıda Bilimi ve Endüstrisinde Görüntü Analizi. GIDA. Nisan 1999;24(2).
Chicago Kaptan, Hülya. “Gıda Bilimi Ve Endüstrisinde Görüntü Analizi”. Gıda 24, sy. 2 (Nisan 1999).
EndNote Kaptan H (01 Nisan 1999) Gıda Bilimi ve Endüstrisinde Görüntü Analizi. Gıda 24 2
IEEE H. . Kaptan, “Gıda Bilimi ve Endüstrisinde Görüntü Analizi”, GIDA, c. 24, sy. 2, 1999.
ISNAD Kaptan, Hülya. “Gıda Bilimi Ve Endüstrisinde Görüntü Analizi”. Gıda 24/2 (Nisan 1999).
JAMA Kaptan H. Gıda Bilimi ve Endüstrisinde Görüntü Analizi. GIDA. 1999;24.
MLA Kaptan, Hülya. “Gıda Bilimi Ve Endüstrisinde Görüntü Analizi”. Gıda, c. 24, sy. 2, 1999.
Vancouver Kaptan H. Gıda Bilimi ve Endüstrisinde Görüntü Analizi. GIDA. 1999;24(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/