BibTex RIS Kaynak Göster

Turkish Spices. I. General Considerations (Turkish with English Abstract)

Yıl 1989, Cilt: 14 Sayı: 2, - , 01.04.1989

Öz

In the first part of the review series on Turkish spices and flavourings, the description, production and use of spice and flavouring products were briefly introduced. Main spices noncultivated in Turkey and the flavouring trade of the country were tabulated. Sources, problems and solutions in related areas were also discussed.

Türkiye’nin Baharatları. I. Genel Özellikler

Yıl 1989, Cilt: 14 Sayı: 2, - , 01.04.1989

Öz

Türkiye’nin baharat ve çeşni materyali üzerindeki derleme dizisinin bu ilkinde, baharat ve çeşni ürünlerinin tanımı, üretimi ve kullanımı kısaca gözden geçirilmiş; Türkiye’de yetişmeyen bellibaşlı baharatlar sıralanmış; ülkenin çeşni maddeleri ticareti üzerinde durulmuş; potansiyel, sorunlar ve öneriler sözkonusu edilmiştir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Atilla Akgül Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 1989
Yayımlandığı Sayı Yıl 1989 Cilt: 14 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Akgül, A. . (1989). Türkiye’nin Baharatları. I. Genel Özellikler. Gıda, 14(2).
AMA Akgül A. Türkiye’nin Baharatları. I. Genel Özellikler. GIDA. Nisan 1989;14(2).
Chicago Akgül, Atilla. “Türkiye’nin Baharatları. I. Genel Özellikler”. Gıda 14, sy. 2 (Nisan 1989).
EndNote Akgül A (01 Nisan 1989) Türkiye’nin Baharatları. I. Genel Özellikler. Gıda 14 2
IEEE A. . Akgül, “Türkiye’nin Baharatları. I. Genel Özellikler”, GIDA, c. 14, sy. 2, 1989.
ISNAD Akgül, Atilla. “Türkiye’nin Baharatları. I. Genel Özellikler”. Gıda 14/2 (Nisan 1989).
JAMA Akgül A. Türkiye’nin Baharatları. I. Genel Özellikler. GIDA. 1989;14.
MLA Akgül, Atilla. “Türkiye’nin Baharatları. I. Genel Özellikler”. Gıda, c. 14, sy. 2, 1989.
Vancouver Akgül A. Türkiye’nin Baharatları. I. Genel Özellikler. GIDA. 1989;14(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/