BibTex RIS Kaynak Göster

Turkish Spices. II. Labiatae Family (Turkish with English Abstract)

Yıl 1989, Cilt: 14 Sayı: 4, - , 01.08.1989

Öz

In the second part of a review series on Turkish spices and flavourings, the 7 spices from Labiatae family, namely sage, rosemary, thyme (also marjoram, oregano, savory), mint, balm, basil and hyssop, were reviewed for their origins, compositions and used.   

Türkiye’nin Baharatları. II. Labiatae Familyası

Yıl 1989, Cilt: 14 Sayı: 4, - , 01.08.1989

Öz

Türkiye’nin baharat ve çeşni materyali üzerindeki derleme dizisinin bu ikincisinde, Laiatae familyasından başlıca 7 baharatın (adaçayı, biberiye, kekik, nane, oğulotu, reyhan ve zulfa) botanik orijini, bileşimi ve kullanımı hakkındaki bilgiler bir araya getirilmiştir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Atilla Akgül Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ağustos 1989
Yayımlandığı Sayı Yıl 1989 Cilt: 14 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Akgül, A. . (1989). Türkiye’nin Baharatları. II. Labiatae Familyası. Gıda, 14(4).
AMA Akgül A. Türkiye’nin Baharatları. II. Labiatae Familyası. GIDA. Ağustos 1989;14(4).
Chicago Akgül, Atilla. “Türkiye’nin Baharatları. II. Labiatae Familyası”. Gıda 14, sy. 4 (Ağustos 1989).
EndNote Akgül A (01 Ağustos 1989) Türkiye’nin Baharatları. II. Labiatae Familyası. Gıda 14 4
IEEE A. . Akgül, “Türkiye’nin Baharatları. II. Labiatae Familyası”, GIDA, c. 14, sy. 4, 1989.
ISNAD Akgül, Atilla. “Türkiye’nin Baharatları. II. Labiatae Familyası”. Gıda 14/4 (Ağustos 1989).
JAMA Akgül A. Türkiye’nin Baharatları. II. Labiatae Familyası. GIDA. 1989;14.
MLA Akgül, Atilla. “Türkiye’nin Baharatları. II. Labiatae Familyası”. Gıda, c. 14, sy. 4, 1989.
Vancouver Akgül A. Türkiye’nin Baharatları. II. Labiatae Familyası. GIDA. 1989;14(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/