Cilt: 14 Sayı: 4, 1.08.1989

Yıl: 1989

Makaleler

 

1. Palamut Balığından Balık Protein Konsantresi Elde Edilmesi

 

4. Süttozlarında Kalite Kontrolu

 

6. Yumuşak Karamela, Toffe ve Fudge Üretim Teknolojisi

 

7. Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Kalitesi

 

8. Türkiye’nin Baharatları. II. Labiatae Familyası

 

10. Okul Öncesi Çocuklarda Diyet, Saç ve Serum Magnezyum Düzeyleri

 

11. Soya Fasulyesinden Salamura Beyaz Peynir Benzeri bir Ürünün Geliştirilmesi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/