BibTex RIS Kaynak Göster

Viscosity of Tomato Pulp and Paste and Effect of Process Conditions on Color (in Turkish)

Yıl 1985, Cilt: 10 Sayı: 3, - , 01.06.1985

Öz

Kıvam ve renk, domates pulpu ve salçada kaliteyi belirleyen ve ticarette üzerinde en çok durulan iki önemli etkendir. Domates salçasında renk ve kıvam ile hammaddenin durumu arasında yakın bir ilişki bulunduğu bilinmektedir. Ancak her iki kalite öğesini ve özellikle kıvamı, hammadde olduğu kadar, proses koşulları da etkilemektedir.

Domates Pulpu ve Salçasında Viskozite (Konsistens) ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi

Yıl 1985, Cilt: 10 Sayı: 3, - , 01.06.1985

Öz

Kıvam ve renk, domates pulpu ve salçada kaliteyi belirleyen ve ticarette üzerinde en çok durulan iki önemli etkendir. Domates salçasında renk ve kıvam ile hammaddenin durumu arasında yakın bir ilişki bulunduğu bilinmektedir. Ancak her iki kalite öğesini ve özellikle kıvamı, hammadde olduğu kadar, proses koşulları da etkilemektedir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Aziz Ekşi Bu kişi benim

Nevzat Artık Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1985
Yayımlandığı Sayı Yıl 1985 Cilt: 10 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Ekşi, A. ., & Artık, N. . (1985). Domates Pulpu ve Salçasında Viskozite (Konsistens) ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi. Gıda, 10(3).
AMA Ekşi A, Artık N. Domates Pulpu ve Salçasında Viskozite (Konsistens) ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi. GIDA. Haziran 1985;10(3).
Chicago Ekşi, Aziz, ve Nevzat Artık. “Domates Pulpu Ve Salçasında Viskozite (Konsistens) Ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi”. Gıda 10, sy. 3 (Haziran 1985).
EndNote Ekşi A, Artık N (01 Haziran 1985) Domates Pulpu ve Salçasında Viskozite (Konsistens) ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi. Gıda 10 3
IEEE A. . Ekşi ve N. . Artık, “Domates Pulpu ve Salçasında Viskozite (Konsistens) ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi”, GIDA, c. 10, sy. 3, 1985.
ISNAD Ekşi, Aziz - Artık, Nevzat. “Domates Pulpu Ve Salçasında Viskozite (Konsistens) Ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi”. Gıda 10/3 (Haziran 1985).
JAMA Ekşi A, Artık N. Domates Pulpu ve Salçasında Viskozite (Konsistens) ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi. GIDA. 1985;10.
MLA Ekşi, Aziz ve Nevzat Artık. “Domates Pulpu Ve Salçasında Viskozite (Konsistens) Ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi”. Gıda, c. 10, sy. 3, 1985.
Vancouver Ekşi A, Artık N. Domates Pulpu ve Salçasında Viskozite (Konsistens) ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi. GIDA. 1985;10(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/