BibTex RIS Kaynak Göster

Immobilization of Enzymes and Potential Applications in Food Industry (Turkish with English Abstract)

Yıl 1995, Cilt: 20 Sayı: 2, - , 01.04.1995

Öz

In this review; a brief summary of the current technology of enzyme immobilization, commercial and potential applications in food industry are presented according to the recent scientific publications on the subject.

Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce)

Yıl 1995, Cilt: 20 Sayı: 2, - , 01.04.1995

Öz

Bu derlemede, bugünkü enzim tutuklama teknikleri, günümüzde gıda sanayiinde kullanılmakta olan veya kullanım olasılığı olan tutuklanmış enzimler hakkında kısa bir özet yakın geçmişe ait literatür bilgisine dayanarak verilmiştir.    

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Alev Bayındırlı Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 1995
Yayımlandığı Sayı Yıl 1995 Cilt: 20 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Bayındırlı, A. . (1995). Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce). Gıda, 20(2).
AMA Bayındırlı A. Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce). GIDA. Nisan 1995;20(2).
Chicago Bayındırlı, Alev. “Enzimlerin Tutuklanması Ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce)”. Gıda 20, sy. 2 (Nisan 1995).
EndNote Bayındırlı A (01 Nisan 1995) Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce). Gıda 20 2
IEEE A. . Bayındırlı, “Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce)”, GIDA, c. 20, sy. 2, 1995.
ISNAD Bayındırlı, Alev. “Enzimlerin Tutuklanması Ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce)”. Gıda 20/2 (Nisan 1995).
JAMA Bayındırlı A. Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce). GIDA. 1995;20.
MLA Bayındırlı, Alev. “Enzimlerin Tutuklanması Ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce)”. Gıda, c. 20, sy. 2, 1995.
Vancouver Bayındırlı A. Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce). GIDA. 1995;20(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/