Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Immobilization of Enzymes and Potential Applications in Food Industry (Turkish with English Abstract)
Yıl 1995 ,
Cilt: 20 Sayı: 2, - , 01.04.1995
Alev Bayındırlı
Öz
In this review; a brief summary of the current technology of enzyme immobilization, commercial and potential applications in food industry are presented according to the recent scientific publications on the subject.
Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce)
Yıl 1995 ,
Cilt: 20 Sayı: 2, - , 01.04.1995
Alev Bayındırlı
Öz
Bu derlemede, bugünkü enzim tutuklama teknikleri, günümüzde gıda sanayiinde kullanılmakta olan veya kullanım olasılığı olan tutuklanmış enzimler hakkında kısa bir özet yakın geçmişe ait literatür bilgisine dayanarak verilmiştir.
Toplam 0 adet kaynakça vardır.
Kaynak Göster
APA
Bayındırlı, A. . (1995). Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce). Gıda, 20(2).
AMA
Bayındırlı A. Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce). GIDA. Nisan 1995;20(2).
Chicago
Bayındırlı, Alev. “Enzimlerin Tutuklanması Ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce)”. Gıda 20, sy. 2 (Nisan 1995).
EndNote
Bayındırlı A (01 Nisan 1995) Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce). Gıda 20 2
IEEE
A. . Bayındırlı, “Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce)”, GIDA , c. 20, sy. 2, 1995.
ISNAD
Bayındırlı, Alev. “Enzimlerin Tutuklanması Ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce)”. Gıda 20/2 (Nisan 1995).
JAMA
Bayındırlı A. Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce). GIDA . 1995;20.
MLA
Bayındırlı, Alev. “Enzimlerin Tutuklanması Ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce)”. Gıda, c. 20, sy. 2, 1995.
Vancouver
Bayındırlı A. Enzimlerin Tutuklanması ve Gıda Sanayiinde Muhtemel Kullanım Alanları (İngilizce). GIDA. 1995;20(2).
GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/