Cilt: 20 Sayı: 2, 1.04.1995

Yıl: 1995

Makaleler

 

1. Radurizasyonun Tavuk Etlerinin Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi

 

3. Tavuk Yumurtalarının Maya-Küf ve Total Mikroorganizma Açısından İncelenmesi

 

5. Sığır Karkaslarında Elektriksel Uyarının Etkileri

 

7. Yoğurt Üretiminde bazı Stabilizör Maddelerin Kullanılması

 

8. Hidrojen Peroksit ve Peynir Teknolojisinde Kullanılması

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/