Cilt: 20 Sayı: 1, 1.02.1995

Yıl: 1995

Makaleler

 

1. Kırmızı Biberlerde Aflatoksin Oluşumu

 

2. Yersinia Enterocolitica ve Bazı Enterobacteriaceae Türlerinin Yoğurtta Canlı Kalma Düzeyleri (İngilizce)

 

4. Makarna Üretiminde Bazı Öğütme Faktörlerinin Kaliteye Etkisi

 

6. Alkollü İçkilerde Aflatoksinlerin Önemi

 

7. Süt Bileşenleri ve Süt Mamüllerinin Et ve Fırın Ürünleri Formülasyonlarında Kullanılması

 

8. Tahin Helvasının ve Yağının Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/