Cilt: 19 Sayı: 6, 1.12.1994

Yıl: 1994

Makaleler

 

1. Taze Çileklerde Bozulma Etkeni Küfler

 

2. Artvin-Yusufeli Vadisinde Yetiştirilen Trabzonhurması Meyvelerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

 

4. Yüksek Basınçlı Sıvı Kromatografisi (HPLC) ile D3 Vitamini Tayini (İngilizce)

 

6. Patojen Bakterilerin Dondurmada Canlı Kalma Sürelerinin Tespiti Üzerinde bir Araştırma

 

9. Türkiye’de Üretilen Antepfıstığı Çeşitlerinin Bileşimi

 

10. Tahinde Fiziksel-Kimyasal Analizler ve Yağ Asitleri Bileşiminin Belirlenmesi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/