Volume: 19 Issue: 6 , 12/1/94

Year: 1994

Other

 

1. Taze Çileklerde Bozulma Etkeni Küfler

 

2. Artvin-Yusufeli Vadisinde Yetiştirilen Trabzonhurması Meyvelerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

 

4. Yüksek Basınçlı Sıvı Kromatografisi (HPLC) ile D3 Vitamini Tayini (İngilizce)

 

6. Patojen Bakterilerin Dondurmada Canlı Kalma Sürelerinin Tespiti Üzerinde bir Araştırma

 

7. Bazı Parametrelerin İnek, Koyun ve Keçi Sütlerinin Pıhtılaşma Yeteneği Üzerine Etkisi

 

9. Türkiye’de Üretilen Antepfıstığı Çeşitlerinin Bileşimi

 

10. Tahinde Fiziksel-Kimyasal Analizler ve Yağ Asitleri Bileşiminin Belirlenmesi

 

11. Sosislerde Yersinia enterocolitica İzolasyonu, Tanımlanması ve Patojenitelerinin Belirlenmesi Üzerine Araştırmalar