Cilt: 19 Sayı: 4, 1.08.1994

Yıl: 1994

Makaleler

 

2. Yersinia enterocolitica: Gıda Kaynaklı bir Patojen

 

5. Şarapçılıkta Durultma Tekniği

 

6. Isıl İşlemin Koyun ve Keçi Sütlerinin Pıhtılaşma Yeteneği Üzerine Etkisi

 

7. Yaş Hasat Edilmiş Gerek-79 Buğdayında Farklı Kurutma Sıcaklıklarının Kalite Üzerine Etkileri

 

10. Okratoksikozis ve Okratoksijenik Küfler

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/