Lactic acid bacteria, MALDI TOF MS, Starter culture properties
laktik asit bakterileri, MALDI TOF MS, Starter kültür özellikleri
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Gıda Bilimi ve Teknolojisi |
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar |
|
Destekleyen Kurum | TÜBİTAK |
Proje Numarası | 116G012 numaralı KAMAG 1007 projesi |
Teşekkür | Bu çalışma TÜBİTAK tarafından desteklenen 116G012 numaralı KAMAG 1007 projesi kapsamında desteklenen, Şeyma Betül Encu’nun yüksek lisans tezinden hazırlanmıştır. Maddi katkılarından dolayı TÜBİTAK’a teşekkür ederiz. |
Erken Görünüm Tarihi | 19 Ekim 2022 |
Yayımlanma Tarihi | 15 Aralık 2022 |
Yayınlandığı Sayı | Yıl 2022, Cilt 47, Sayı 6 |
Bibtex | @araştırma makalesi { gida1173120, journal = {Gıda}, issn = {1300-3070}, eissn = {1309-6273}, address = {}, publisher = {Gıda Teknolojisi Derneği}, year = {2022}, volume = {47}, number = {6}, pages = {1059 - 1082}, doi = {10.15237/gida.GD22088}, title = {GELENEKSEL YOĞURTLARDAN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MALDI TOF MS BİOTYPER SİSTEMİ İLE TANIMLANMASI VE BAZI STARTER KÜLTÜR ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ}, key = {cite}, author = {Encu, Şeyma Betül and Acar Soykut, Esra and Çakır, İbrahim} } |
APA | Encu, Ş. B. , Acar Soykut, E. & Çakır, İ. (2022). GELENEKSEL YOĞURTLARDAN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MALDI TOF MS BİOTYPER SİSTEMİ İLE TANIMLANMASI VE BAZI STARTER KÜLTÜR ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ . Gıda , 47 (6) , 1059-1082 . DOI: 10.15237/gida.GD22088 |
MLA | Encu, Ş. B. , Acar Soykut, E. , Çakır, İ. "GELENEKSEL YOĞURTLARDAN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MALDI TOF MS BİOTYPER SİSTEMİ İLE TANIMLANMASI VE BAZI STARTER KÜLTÜR ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ" . Gıda 47 (2022 ): 1059-1082 <https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/73077/1173120> |
Chicago | Encu, Ş. B. , Acar Soykut, E. , Çakır, İ. "GELENEKSEL YOĞURTLARDAN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MALDI TOF MS BİOTYPER SİSTEMİ İLE TANIMLANMASI VE BAZI STARTER KÜLTÜR ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ". Gıda 47 (2022 ): 1059-1082 |
RIS | TY - JOUR T1 - GELENEKSEL YOĞURTLARDAN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MALDI TOF MS BİOTYPER SİSTEMİ İLE TANIMLANMASI VE BAZI STARTER KÜLTÜR ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ AU - Şeyma BetülEncu, EsraAcar Soykut, İbrahimÇakır Y1 - 2022 PY - 2022 N1 - doi: 10.15237/gida.GD22088 DO - 10.15237/gida.GD22088 T2 - Gıda JF - Journal JO - JOR SP - 1059 EP - 1082 VL - 47 IS - 6 SN - 1300-3070-1309-6273 M3 - doi: 10.15237/gida.GD22088 UR - https://doi.org/10.15237/gida.GD22088 Y2 - 2022 ER - |
EndNote | %0 Gıda GELENEKSEL YOĞURTLARDAN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MALDI TOF MS BİOTYPER SİSTEMİ İLE TANIMLANMASI VE BAZI STARTER KÜLTÜR ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ %A Şeyma Betül Encu , Esra Acar Soykut , İbrahim Çakır %T GELENEKSEL YOĞURTLARDAN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MALDI TOF MS BİOTYPER SİSTEMİ İLE TANIMLANMASI VE BAZI STARTER KÜLTÜR ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ %D 2022 %J Gıda %P 1300-3070-1309-6273 %V 47 %N 6 %R doi: 10.15237/gida.GD22088 %U 10.15237/gida.GD22088 |
ISNAD | Encu, Şeyma Betül , Acar Soykut, Esra , Çakır, İbrahim . "GELENEKSEL YOĞURTLARDAN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MALDI TOF MS BİOTYPER SİSTEMİ İLE TANIMLANMASI VE BAZI STARTER KÜLTÜR ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ". Gıda 47 / 6 (Aralık 2022): 1059-1082 . https://doi.org/10.15237/gida.GD22088 |
AMA | Encu Ş. B. , Acar Soykut E. , Çakır İ. GELENEKSEL YOĞURTLARDAN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MALDI TOF MS BİOTYPER SİSTEMİ İLE TANIMLANMASI VE BAZI STARTER KÜLTÜR ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. GIDA. 2022; 47(6): 1059-1082. |
Vancouver | Encu Ş. B. , Acar Soykut E. , Çakır İ. GELENEKSEL YOĞURTLARDAN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MALDI TOF MS BİOTYPER SİSTEMİ İLE TANIMLANMASI VE BAZI STARTER KÜLTÜR ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. Gıda. 2022; 47(6): 1059-1082. |
IEEE | Ş. B. Encu , E. Acar Soykut ve İ. Çakır , "GELENEKSEL YOĞURTLARDAN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MALDI TOF MS BİOTYPER SİSTEMİ İLE TANIMLANMASI VE BAZI STARTER KÜLTÜR ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ", Gıda, c. 47, sayı. 6, ss. 1059-1082, Ara. 2022, doi:10.15237/gida.GD22088 |