Sayı: 23, 7.02.2020

Yıl: 2020

Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi

Derleme

1. Peynirlerde Bulunan Biyoaktif Peptitler

Araştırma Makalesi

3. Maraş Dondurmasının Bazı Özelliklerinin İncelenmesi

Araştırma Makalesi

4. Et Ürünlerinde Hidroksiprolin Miktarının Belirlenmesinde Mikrodalga ile Protein Hidrolizi Yönteminin Araştırılması

Araştırma Makalesi

5. Kaba Yem Kalitelerinin Belirlenmesinde Yaygın Olarak Kullanılan Bazı Yöntemlerin Karşılaştırılması

Araştırma Makalesi

5. LC-MS/MS ile Enerji İçeceklerinde Taurin, İnositol ve Glukoronolaktonun Belirlenmesinde Metot Validasyon Çalışmaları

by-nc-nd.png?resize=300%2C105&ssl=1
Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi  CC BY-NC-ND 4.0 lisansı altında lisanslanmıştır
 Journal of Food and Feed Science-Technology is licensed under CC BY-NC-ND 4.0