Dergi Kurulları

Editor in Chief

Prof. Dr. Mehmet Tahir ALP MERSİN ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ 0000-0003-2639-4549 Türkiye
Uygulamalı Bilgi İşleme, Su Kalitesi ve Su Kirliliği, Hidrobiyoloji, Sucul Kültür ve Balıkçılık

Editörler

Dr. Öğretim Görevlisi Özgür ÖZBAY MERSİN ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ 0000-0001-7837-350X Türkiye
Su Kalitesi ve Su Kirliliği
Arş. Gör. Gülsemin ŞEN AĞILKAYA University of Mersin, Faculty of Fisheries Türkiye
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Dr. Öğretim Görevlisi İsmail AKÇAY MERSİN ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ TEMEL BİLİMLERİ BÖLÜMÜ 0000-0001-8738-8359 Türkiye
Oşinografi
Arş. Gör. Cengiz KORKMAZ MERSİN ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ Türkiye
Sucul Kültür ve Balıkçılık

Bölüm Editörleri

Biyoloji
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Prof. Dr. Ferbal ÖZKAN YILMAZ University of Mersin, Faculty of Fisheries Türkiye
Uygulamalı Bilgi İşleme, Biyoloji
Doç. Dr. Fatih ÖĞRETMEN MERSİN ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ BÖLÜMÜ Türkiye
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Dr. Pablo SANCHEZ-JEREZ Department of Marine Science and Applied Biology. University of Alicante İspanya
Çevre Mühendisliği
Doç. Dr. Selmin ÖZER MERSİN ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ Türkiye
Sucul Kültür ve Balıkçılık

Danışma Kurulu

Prof. Dr. Arzu ÖZLÜER HUNT Mersin University, Faculty of Fisheries Aquaculture Dept Türkiye
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Prof. Dr. Mustafa YILDIZ İÜ. SU BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Türkiye
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Prof. Dr. Ercüment GENÇ Ankara University Türkiye
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Prof. Dr. Vahdet ÜNAL EGE UNIV Türkiye
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Doç. Dr. Selmin ÖZER MERSİN ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ Türkiye
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Prof. Dr. Oya IŞIK ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Prof. Dr. Gökhan GÖKÇE Çukurova Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Türkiye
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Prof. Dr. Levent BAT Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Temel Bilimler Bölümü Türkiye
Sucul Toksikoloji, Hidrobiyoloji, Sucul Kültür ve Balıkçılık
Balık Yetiştiriciliği
Biyoloji
Prof. Dr. Yusuf BOZKURT ISKENDERUN TECHNICAL UNIVERSITY Türkiye
Balık Yetiştiriciliği, Endüstriyel Biyoteknoloji
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Prof. Dr. Ferbal ÖZKAN YILMAZ University of Mersin, Faculty of Fisheries Türkiye
Uygulamalı Bilgi İşleme, Biyoloji
Doç. Dr. Fatih ÖĞRETMEN MERSİN ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ BÖLÜMÜ Türkiye
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri
Prof. İoannis KARAKASSİS University of Crete, Biology Department Yunanistan
Sucul Kültür ve Balıkçılık, Çevre Mühendisliği
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Yrd. Doç. Dr. Ekin AKOĞLU ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Sucul Kültür ve Balıkçılık, Yer Bilimleri ve Jeoloji Mühendisliği
Yüksek Lisans Davide FEZZARDİ General Fisheries Commission for the Mediterranean (GFCM) of the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO İtalya
Sucul Kültür ve Balıkçılık

English Language Editors

Dr. Öğretim Görevlisi İsmail AKÇAY MERSİN ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ TEMEL BİLİMLERİ BÖLÜMÜ Türkiye

MedFAR, Mersin Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi tarafından İngilizce ve Türkçe olarak yayınlanmaktadır. MedFAR herhangi bir yayın ücreti uygulamamaktadır.

MedFAR'da Yayınlanan Makaleler Creative Common Licence tarafından lisanslanmaktadır.
 by-nc.svg

medfar@mersin.edu.tr