Cilt: 16 -
Sayı: 1 ve 2
İçindekiler
-
Makaleler
-
ÇİFTÇİLERİN KAMU YAYIM HİZMETİNİ TALEP ETME VE FAYDALANMA DURUMUNU ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN ANALİZİ: ERZURUM İLİ ÖRNEĞİ
/ Sayfalar
: 1-5
Ayşe SEZGİN
-
ERZURUM İLİNDE TARIM MAKİNELERİNE SAHİP OLAN VE OLMAYAN * İŞLETMELERDE BUĞDAY, ARPA VE ÇAVDAR'IN ÜRETİM MALİYETİ
/ Sayfalar
: 7-17
Hediye KUMBASAROĞLU, Vedat DAĞDEMİR
-
TÜRKİYE'DE TARIM SEKTÖRÜNDE KULLANILAN MAZOTA YÖNELİK VERGİ VE DESTEKLER
/ Sayfalar
: 19-24
Erkan AKTAŞ, Selçuk İPEK, Serkan IŞIK
-
ANKARA İLİ KALECİK İLÇESİNDE YETİŞTİRİLEN SOFRALIK ve ŞARAPLIK ÜZÜM ÜRETİMİNİN KÂRLILIK ANALİZİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
/ Sayfalar
: 25-31
Zeki BAYRAMOĞLU, Erdemir GÜNDOĞMUŞ, Yusuf ÇELİK
-
TOKAT İLİ MERKEZ İLÇEDE KUŞBURNU ÜRÜNLERİ TÜKETİM DURUMLARI VE TÜKETİMDE ETKİLİ FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
/ Sayfalar
: 33-43
Murat SAYILI, Faruk ADIGÜZEL, Bilge GÖZENER
-
TARIMSAL YAYIM'A YENİ BİR YAKLAŞIM: İNSANCIL TARIMSAL YAYIM
/ Sayfalar
: 45-57
Yaşar AKTAŞ, Fatma ÖCALKARA, Alper DEMİRDÖĞEN
-
TÜRKİYE'DE ZEYTİNYAĞI PAZARLAMASINDA GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE GÜVENCE SİSTEMLERİNİN UYGULANMASI VE GELİŞMELERİN DEĞERLENDİRİLMESİ
/ Sayfalar
: 59-66
Renan TUNALIOĞLU
-
ADANA İLİNDE ERKENCİ PATATES ÜRETEN TARIM İŞLETMELERİNİN SOSYO * EKONOMİK YAPISI VE SORUNLARI
/ Sayfalar
: 67-73
Naciye TOK, Müge KANTAR DAVRAN