BibTex RIS Cite

Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması

Year 2006, Volume: 4 Issue: 2, 38 - 39, 01.04.2006

Abstract

Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması

Year 2006, Volume: 4 Issue: 2, 38 - 39, 01.04.2006

Abstract

Çalışmada şarap üretimi yapan işletmeler için örnek HACCP planı önerilmiş, işlem aşamalarında tehlike analizleri yapılarak kritik kontrol noktaları belirlenerek, alınması gereken önleyici tedbirlerle düzeltici faaliyetler ortaya konulmuştur

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Research Article
Authors

Bülent Ergönül This is me

Publication Date April 1, 2006
Published in Issue Year 2006 Volume: 4 Issue: 2

Cite

APA Ergönül, B. (2006). Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması. Akademik Gıda, 4(2), 38-39.
AMA Ergönül B. Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması. Akademik Gıda. April 2006;4(2):38-39.
Chicago Ergönül, Bülent. “Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması”. Akademik Gıda 4, no. 2 (April 2006): 38-39.
EndNote Ergönül B (April 1, 2006) Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması. Akademik Gıda 4 2 38–39.
IEEE B. Ergönül, “Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması”, Akademik Gıda, vol. 4, no. 2, pp. 38–39, 2006.
ISNAD Ergönül, Bülent. “Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması”. Akademik Gıda 4/2 (April 2006), 38-39.
JAMA Ergönül B. Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması. Akademik Gıda. 2006;4:38–39.
MLA Ergönül, Bülent. “Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması”. Akademik Gıda, vol. 4, no. 2, 2006, pp. 38-39.
Vancouver Ergönül B. Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması. Akademik Gıda. 2006;4(2):38-9.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).