BibTex RIS Cite

TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI

Year 2003, Volume: 1 Issue: 3, 30 - 34, 01.06.2003

TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI

Year 2003, Volume: 1 Issue: 3, 30 - 34, 01.06.2003
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Research Article
Authors

Muharrem Certel This is me

Publication Date June 1, 2003
Published in Issue Year 2003 Volume: 1 Issue: 3

Cite

APA Certel, M. (2003). TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI. Akademik Gıda, 1(3), 30-34.
AMA Certel M. TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI. Akademik Gıda. June 2003;1(3):30-34.
Chicago Certel, Muharrem. “TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI”. Akademik Gıda 1, no. 3 (June 2003): 30-34.
EndNote Certel M (June 1, 2003) TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI. Akademik Gıda 1 3 30–34.
IEEE M. Certel, “TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI”, Akademik Gıda, vol. 1, no. 3, pp. 30–34, 2003.
ISNAD Certel, Muharrem. “TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI”. Akademik Gıda 1/3 (June 2003), 30-34.
JAMA Certel M. TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI. Akademik Gıda. 2003;1:30–34.
MLA Certel, Muharrem. “TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI”. Akademik Gıda, vol. 1, no. 3, 2003, pp. 30-34.
Vancouver Certel M. TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI. Akademik Gıda. 2003;1(3):30-4.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).