Volume: 1 Issue: 2, 4/1/03

Year: 2003

Research Article

Research Article

1. MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING OF BAKERY PRODUCTS

 

2. Hafızali ve Royal Üzüm Çeşitlerinin Kontrollü Atmosfer Koşullarında Depolanması

 

4. YÖNLENDİRME KURULU TARAFINDAN KARARLAŞTIRILAN VİZYON 2023 PANELLERİ

 

5. Fonksiyonel Gıda Bileşini Olarak Süt ve Süt Ürünlerinde Konjuge Linoelik Asit CLA ve İzomerleri

 

6. FARKLI SOSYO-EKONOMİK KOŞULLARDAKİ EV HANIMLARININ YİYECEK SEÇİMİNDE TERCİH ETTİKLERİ AMBALAJ TÜRLERİ

 

7. BESLENME VE GIDA SÖZLÜĞÜNDEN SEÇMELER

 

8. HİZMET KALİTESİ ÖLÇÜMLEMESİNDE SERVQUAL YÖNTEMİ