Sayı: 1, 1.04.2016

Yıl: 2016

Research Article

 

1. MEKÂN - ŞEHİR VE MEDENİYET BAĞLAMINDA ÇATALHÖYÜK

 

6. NASIL SÜRDÜRÜLEBİLİR OTEL OLUNUR?

 

10. KONYA SURİÇİNİN YAYALAŞTIRILMASI VE KENT MERKEZİNE TARİHİ BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRMA

 

13. HELAL KONSEPTLİ OTEL İŞLETMELERİNİN WEB SİTELERİNİN ANALİZİ

 

14. SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM YÖNETİMİ AÇISINDAN ÖZEL İLGİ TURİZMİNİN YERİ VE ÖNEMİ

 

15. SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM YÖNETİMİ KAPSAMINDA YER ALAN ÖRNEK EKOTURİZM UYGULAMALARI

 

17. AN EVALUATION OF CULTURAL VALUES AND FOOD SPENDING WITH A FOCUS ON FOOD CONSUMPTION

Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 Uluslararası Lisansı (CC BY NC) ile lisanslanmıştır.