BibTex RIS Cite

Stabilizer Substances as Additives in Dairy Industry (Turkish with English Abstract)

Year 1996, Volume: 21 Issue: 4, - , 01.08.1996

Abstract

In this review a significant and important data regarding the terminology of some significant stabilizer substances used as additives in dairy industry, the structure and chemical properties of them, their doses in usage and the other properties of them is given.

Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler

Year 1996, Volume: 21 Issue: 4, - , 01.08.1996

Abstract

Bu derlemede, süt endüstrisinde katkı maddeleri olarak kullanılan bazı önemli stabilizatör maddelerinin terminolojisi, yapısal ve kimyasal özelliklerine, kullanım miktarları ve özelliklerine ilişkin bilgiler verilmektedir.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Mehmet Doğan This is me

Osman Şimşek This is me

Şefik Kurultay This is me

Publication Date August 1, 1996
Published in Issue Year 1996 Volume: 21 Issue: 4

Cite

APA Doğan, M. ., Şimşek, O. ., & Kurultay, Ş. . (1996). Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler. Gıda, 21(4).
AMA Doğan M, Şimşek O, Kurultay Ş. Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler. The Journal of Food. August 1996;21(4).
Chicago Doğan, Mehmet, Osman Şimşek, and Şefik Kurultay. “Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler”. Gıda 21, no. 4 (August 1996).
EndNote Doğan M, Şimşek O, Kurultay Ş (August 1, 1996) Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler. Gıda 21 4
IEEE M. . Doğan, O. . Şimşek, and Ş. . Kurultay, “Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler”, The Journal of Food, vol. 21, no. 4, 1996.
ISNAD Doğan, Mehmet et al. “Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler”. Gıda 21/4 (August 1996).
JAMA Doğan M, Şimşek O, Kurultay Ş. Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler. The Journal of Food. 1996;21.
MLA Doğan, Mehmet et al. “Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler”. Gıda, vol. 21, no. 4, 1996.
Vancouver Doğan M, Şimşek O, Kurultay Ş. Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler. The Journal of Food. 1996;21(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/