BibTex RIS Kaynak Göster

Stabilizer Substances as Additives in Dairy Industry (Turkish with English Abstract)

Yıl 1996, Cilt: 21 Sayı: 4, - , 01.08.1996

Öz

In this review a significant and important data regarding the terminology of some significant stabilizer substances used as additives in dairy industry, the structure and chemical properties of them, their doses in usage and the other properties of them is given.

Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler

Yıl 1996, Cilt: 21 Sayı: 4, - , 01.08.1996

Öz

Bu derlemede, süt endüstrisinde katkı maddeleri olarak kullanılan bazı önemli stabilizatör maddelerinin terminolojisi, yapısal ve kimyasal özelliklerine, kullanım miktarları ve özelliklerine ilişkin bilgiler verilmektedir.  

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Mehmet Doğan Bu kişi benim

Osman Şimşek Bu kişi benim

Şefik Kurultay Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ağustos 1996
Yayımlandığı Sayı Yıl 1996 Cilt: 21 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Doğan, M. ., Şimşek, O. ., & Kurultay, Ş. . (1996). Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler. Gıda, 21(4).
AMA Doğan M, Şimşek O, Kurultay Ş. Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler. GIDA. Ağustos 1996;21(4).
Chicago Doğan, Mehmet, Osman Şimşek, ve Şefik Kurultay. “Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler”. Gıda 21, sy. 4 (Ağustos 1996).
EndNote Doğan M, Şimşek O, Kurultay Ş (01 Ağustos 1996) Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler. Gıda 21 4
IEEE M. . Doğan, O. . Şimşek, ve Ş. . Kurultay, “Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler”, GIDA, c. 21, sy. 4, 1996.
ISNAD Doğan, Mehmet vd. “Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler”. Gıda 21/4 (Ağustos 1996).
JAMA Doğan M, Şimşek O, Kurultay Ş. Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler. GIDA. 1996;21.
MLA Doğan, Mehmet vd. “Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler”. Gıda, c. 21, sy. 4, 1996.
Vancouver Doğan M, Şimşek O, Kurultay Ş. Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler. GIDA. 1996;21(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/