BibTex RIS Cite

Probiotics (Turkish with English Abstract)

Year 1996, Volume: 21 Issue: 4, - , 01.08.1996

Abstract

Probiotics are feed additives which are developed for the establishment of intestinal flora of host animals. Probiotics have very important role for the prevention of the food borne disease by Salmonella. In this study concentrated on different types of probiotics, detrimental effect on food borne pathogens, the use of probiotics and potentials.

Probiyotikler

Year 1996, Volume: 21 Issue: 4, - , 01.08.1996

Abstract

Probiyotikler konakçı hayvanın barsaklarındaki mikrobiyal dengeyi geliştirerek olumlu yönde etkili olan yem katkılarıdır. Salmonella  kökenli gıda zehirlenmelerinin önlenmesinde önemli etkiye sahip olan probiyotik tipleri, probiyotiklerin etki mekanizması, probiyotiklerle yapılan diğer çalışmalar, probiyotik kullanımı ve potansiyeli üzerinde durulmuştur. 

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Aynur Gül Karahan This is me

M. Lütfü Çakmakçı This is me

Publication Date August 1, 1996
Published in Issue Year 1996 Volume: 21 Issue: 4

Cite

APA Karahan, A. G. ., & Çakmakçı, M. L. . (1996). Probiyotikler. Gıda, 21(4).
AMA Karahan AG, Çakmakçı ML. Probiyotikler. The Journal of Food. August 1996;21(4).
Chicago Karahan, Aynur Gül, and M. Lütfü Çakmakçı. “Probiyotikler”. Gıda 21, no. 4 (August 1996).
EndNote Karahan AG, Çakmakçı ML (August 1, 1996) Probiyotikler. Gıda 21 4
IEEE A. G. . Karahan and M. L. . Çakmakçı, “Probiyotikler”, The Journal of Food, vol. 21, no. 4, 1996.
ISNAD Karahan, Aynur Gül - Çakmakçı, M. Lütfü. “Probiyotikler”. Gıda 21/4 (August 1996).
JAMA Karahan AG, Çakmakçı ML. Probiyotikler. The Journal of Food. 1996;21.
MLA Karahan, Aynur Gül and M. Lütfü Çakmakçı. “Probiyotikler”. Gıda, vol. 21, no. 4, 1996.
Vancouver Karahan AG, Çakmakçı ML. Probiyotikler. The Journal of Food. 1996;21(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/