APA |
Özdemir, H., Çelik, T. H., Erol, İ., … Sireli, U. T. (1996). Yüksek Sıcaklık Derecesinde Olgunlaştırılan Türk Fermente Sucuklarında Laktobasillerin Seyir, İzolasyon ve İdentifikasyonu. Gıda, 21(6).
|
|
AMA |
Özdemir H, Çelik TH, Erol İ, Sireli UT, Sırıken B. Yüksek Sıcaklık Derecesinde Olgunlaştırılan Türk Fermente Sucuklarında Laktobasillerin Seyir, İzolasyon ve İdentifikasyonu. The Journal of Food. December 1996;21(6).
|
|
Chicago |
Özdemir, Haydar, T. Haluk Çelik, İrfan Erol, U. Tansel Sireli, and Belgin Sırıken. “Yüksek Sıcaklık Derecesinde Olgunlaştırılan Türk Fermente Sucuklarında Laktobasillerin Seyir, İzolasyon Ve İdentifikasyonu”. Gıda 21, no. 6 (December 1996).
|
|
EndNote |
Özdemir H, Çelik TH, Erol İ, Sireli UT, Sırıken B (December 1, 1996) Yüksek Sıcaklık Derecesinde Olgunlaştırılan Türk Fermente Sucuklarında Laktobasillerin Seyir, İzolasyon ve İdentifikasyonu. Gıda 21 6
|
|
IEEE |
H. Özdemir, T. H. Çelik, İ. Erol, U. T. Sireli, and B. Sırıken, “Yüksek Sıcaklık Derecesinde Olgunlaştırılan Türk Fermente Sucuklarında Laktobasillerin Seyir, İzolasyon ve İdentifikasyonu”, The Journal of Food, vol. 21, no. 6, 1996.
|
|
ISNAD |
Özdemir, Haydar et al. “Yüksek Sıcaklık Derecesinde Olgunlaştırılan Türk Fermente Sucuklarında Laktobasillerin Seyir, İzolasyon Ve İdentifikasyonu”. Gıda 21/6 (December1996).
|
|
JAMA |
Özdemir H, Çelik TH, Erol İ, Sireli UT, Sırıken B. Yüksek Sıcaklık Derecesinde Olgunlaştırılan Türk Fermente Sucuklarında Laktobasillerin Seyir, İzolasyon ve İdentifikasyonu. The Journal of Food. 1996;21.
|
|
MLA |
Özdemir, Haydar et al. “Yüksek Sıcaklık Derecesinde Olgunlaştırılan Türk Fermente Sucuklarında Laktobasillerin Seyir, İzolasyon Ve İdentifikasyonu”. Gıda, vol. 21, no. 6, 1996.
|
|
Vancouver |
Özdemir H, Çelik TH, Erol İ, Sireli UT, Sırıken B. Yüksek Sıcaklık Derecesinde Olgunlaştırılan Türk Fermente Sucuklarında Laktobasillerin Seyir, İzolasyon ve İdentifikasyonu. The Journal of Food. 1996;21(6).
|
|