BibTex RIS Cite

Relation Between Technology and Composition in Malt, Malt extract and Beer Production (in Turkish)

Year 1978, Volume: 3 Issue: 4, - , 01.08.1978

Abstract

Malt ve bira üretiminin ana safhaları, arpanın ıslatılması, çimlendirilmesi, kurutulması, kavrulması, maltlanmış arpanın ve bira üretiminde kullanılabilen diğer karbonhidratlı materyalin su ile ekstraksiyonu, bu ekstraktın şerbetçiotu ile kaynatılması, soğutulması, maya ile fermantasyona uğratılması ve berraklaştırılmasıdır. Malt özü üretiminde ise ekstraksiyon işlemini konsantrasyon takibeder.

Malt, Maltözü ve Bira Üretiminde Teknoloji ve Bileşim İlişkileri

Year 1978, Volume: 3 Issue: 4, - , 01.08.1978

Abstract

Malt ve bira üretiminin ana safhaları, arpanın ıslatılması, çimlendirilmesi, kurutulması, kavrulması, maltlanmış arpanın ve bira üretiminde kullanılabilen diğer karbonhidratlı materyalin su ile ekstraksiyonu, bu ekstraktın şerbetçiotu ile kaynatılması, soğutulması, maya ile fermantasyona uğratılması ve berraklaştırılmasıdır. Malt özü üretiminde ise ekstraksiyon işlemini konsantrasyon takibeder.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Tunay Durgun This is me

Oğuz Kılıç This is me

Publication Date August 1, 1978
Published in Issue Year 1978 Volume: 3 Issue: 4

Cite

APA Durgun, T. ., & Kılıç, O. . (1978). Malt, Maltözü ve Bira Üretiminde Teknoloji ve Bileşim İlişkileri. Gıda, 3(4).
AMA Durgun T, Kılıç O. Malt, Maltözü ve Bira Üretiminde Teknoloji ve Bileşim İlişkileri. The Journal of Food. August 1978;3(4).
Chicago Durgun, Tunay, and Oğuz Kılıç. “Malt, Maltözü Ve Bira Üretiminde Teknoloji Ve Bileşim İlişkileri”. Gıda 3, no. 4 (August 1978).
EndNote Durgun T, Kılıç O (August 1, 1978) Malt, Maltözü ve Bira Üretiminde Teknoloji ve Bileşim İlişkileri. Gıda 3 4
IEEE T. . Durgun and O. . Kılıç, “Malt, Maltözü ve Bira Üretiminde Teknoloji ve Bileşim İlişkileri”, The Journal of Food, vol. 3, no. 4, 1978.
ISNAD Durgun, Tunay - Kılıç, Oğuz. “Malt, Maltözü Ve Bira Üretiminde Teknoloji Ve Bileşim İlişkileri”. Gıda 3/4 (August 1978).
JAMA Durgun T, Kılıç O. Malt, Maltözü ve Bira Üretiminde Teknoloji ve Bileşim İlişkileri. The Journal of Food. 1978;3.
MLA Durgun, Tunay and Oğuz Kılıç. “Malt, Maltözü Ve Bira Üretiminde Teknoloji Ve Bileşim İlişkileri”. Gıda, vol. 3, no. 4, 1978.
Vancouver Durgun T, Kılıç O. Malt, Maltözü ve Bira Üretiminde Teknoloji ve Bileşim İlişkileri. The Journal of Food. 1978;3(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/