Volume: 34 Issue: 3, 6/1/09

Year: 2009

Articles

 

1. Statik Tepe Boşluğu-Gaz Kromatografik Metot Kullanılarak Set Tip Yoğurtlarda Uçucu Bileşenlerin Belirlenmesi (İngilizce)

 

2. Kahramanmaraş’ta Dondurma Tüketim Alışkanlığı

 

3. Altıntop Dilim Konservesi Üretiminde Enzim Kullanımı

 

5. Biyofilmler: Yüzeylerdeki Mikrobiyal Yaşam

 

6. Bitkisel Ürünlerin Atıklarından Antioksidan Maddelerin Ultrason Destekli Ekstraksiyonu

 

7. Şarap Fermantasyonlarında Endojen Çoklu Starter Kültürlerin Kullanılma Olanakları

 

8. Fonksiyonel Öneme Sahip Doğal Bileşenlerin Unlu Mamullerin Üretiminde Kullanımı

 

9. Bifidobakteriler

 

10. Bifidobacteria (in English)