BibTex RIS Cite

HPLC Methods for the Determination of Organic Acids in Grape Must, Wine and Vinegar(Turkish with English Abstract)

Year 1999, Volume: 24 Issue: 1, - , 01.02.1999

Abstract

Carboxylic acids have an important influence on the biological stability and organoleptic properties of wines. In this paper, high performance liquid chromatographic methods for the determination of the main carboxylic acids in grape must, wine and vinegar is reviewed.

Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları

Year 1999, Volume: 24 Issue: 1, - , 01.02.1999

Abstract

Karboksilik asitlerin, şarabın biyolojik kararlılığında ve organoleptik özelliklerinde önemli etkileri vardır. Bu çalışmada üzüm şırası, şarap ve sirkede önemli organik asitlerin tayini için yüksek performans sıvı kromatografik metotlar derlenmiştir. 

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Yüksel Denli This is me

Publication Date February 1, 1999
Published in Issue Year 1999 Volume: 24 Issue: 1

Cite

APA Denli, Y. . (1999). Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları. Gıda, 24(1).
AMA Denli Y. Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları. The Journal of Food. February 1999;24(1).
Chicago Denli, Yüksel. “Üzüm Sırası, Şarap Ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları”. Gıda 24, no. 1 (February 1999).
EndNote Denli Y (February 1, 1999) Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları. Gıda 24 1
IEEE Y. . Denli, “Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları”, The Journal of Food, vol. 24, no. 1, 1999.
ISNAD Denli, Yüksel. “Üzüm Sırası, Şarap Ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları”. Gıda 24/1 (February 1999).
JAMA Denli Y. Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları. The Journal of Food. 1999;24.
MLA Denli, Yüksel. “Üzüm Sırası, Şarap Ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları”. Gıda, vol. 24, no. 1, 1999.
Vancouver Denli Y. Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları. The Journal of Food. 1999;24(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/