BibTex RIS Cite

Refining of Anchovy Fat (in Turkish)

Year 1983, Volume: 8 Issue: 2, - , 01.04.1983

Abstract

Türkiye’de hamsi yağı, balık unu tesislerinde yan ürün olarak elde edilmektedir. Bu çalışmada yağın rafinasyonu sırasında kullanılan parametreler incelenmiş ve tamamen kokusuz ve sanayide kullanılabilir bir yağın eldesi mümkün olmuştur.

Hamsi Yağının Rafinasyonu

Year 1983, Volume: 8 Issue: 2, - , 01.04.1983

Abstract

Türkiye’de hamsi yağı, balık unu tesislerinde yan ürün olarak elde edilmektedir. Bu çalışmada yağın rafinasyonu sırasında kullanılan parametreler incelenmiş ve tamamen kokusuz ve sanayide kullanılabilir bir yağın eldesi mümkün olmuştur.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Suat Ungan This is me

Temel Çakaloz This is me

Publication Date April 1, 1983
Published in Issue Year 1983 Volume: 8 Issue: 2

Cite

APA Ungan, S. ., & Çakaloz, T. . (1983). Hamsi Yağının Rafinasyonu. Gıda, 8(2).
AMA Ungan S, Çakaloz T. Hamsi Yağının Rafinasyonu. The Journal of Food. April 1983;8(2).
Chicago Ungan, Suat, and Temel Çakaloz. “Hamsi Yağının Rafinasyonu”. Gıda 8, no. 2 (April 1983).
EndNote Ungan S, Çakaloz T (April 1, 1983) Hamsi Yağının Rafinasyonu. Gıda 8 2
IEEE S. . Ungan and T. . Çakaloz, “Hamsi Yağının Rafinasyonu”, The Journal of Food, vol. 8, no. 2, 1983.
ISNAD Ungan, Suat - Çakaloz, Temel. “Hamsi Yağının Rafinasyonu”. Gıda 8/2 (April 1983).
JAMA Ungan S, Çakaloz T. Hamsi Yağının Rafinasyonu. The Journal of Food. 1983;8.
MLA Ungan, Suat and Temel Çakaloz. “Hamsi Yağının Rafinasyonu”. Gıda, vol. 8, no. 2, 1983.
Vancouver Ungan S, Çakaloz T. Hamsi Yağının Rafinasyonu. The Journal of Food. 1983;8(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/