BibTex RIS Kaynak Göster

Refining of Anchovy Fat (in Turkish)

Yıl 1983, Cilt: 8 Sayı: 2, - , 01.04.1983

Öz

Türkiye’de hamsi yağı, balık unu tesislerinde yan ürün olarak elde edilmektedir. Bu çalışmada yağın rafinasyonu sırasında kullanılan parametreler incelenmiş ve tamamen kokusuz ve sanayide kullanılabilir bir yağın eldesi mümkün olmuştur.

Hamsi Yağının Rafinasyonu

Yıl 1983, Cilt: 8 Sayı: 2, - , 01.04.1983

Öz

Türkiye’de hamsi yağı, balık unu tesislerinde yan ürün olarak elde edilmektedir. Bu çalışmada yağın rafinasyonu sırasında kullanılan parametreler incelenmiş ve tamamen kokusuz ve sanayide kullanılabilir bir yağın eldesi mümkün olmuştur.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Suat Ungan Bu kişi benim

Temel Çakaloz Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 1983
Yayımlandığı Sayı Yıl 1983 Cilt: 8 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Ungan, S. ., & Çakaloz, T. . (1983). Hamsi Yağının Rafinasyonu. Gıda, 8(2).
AMA Ungan S, Çakaloz T. Hamsi Yağının Rafinasyonu. GIDA. Nisan 1983;8(2).
Chicago Ungan, Suat, ve Temel Çakaloz. “Hamsi Yağının Rafinasyonu”. Gıda 8, sy. 2 (Nisan 1983).
EndNote Ungan S, Çakaloz T (01 Nisan 1983) Hamsi Yağının Rafinasyonu. Gıda 8 2
IEEE S. . Ungan ve T. . Çakaloz, “Hamsi Yağının Rafinasyonu”, GIDA, c. 8, sy. 2, 1983.
ISNAD Ungan, Suat - Çakaloz, Temel. “Hamsi Yağının Rafinasyonu”. Gıda 8/2 (Nisan 1983).
JAMA Ungan S, Çakaloz T. Hamsi Yağının Rafinasyonu. GIDA. 1983;8.
MLA Ungan, Suat ve Temel Çakaloz. “Hamsi Yağının Rafinasyonu”. Gıda, c. 8, sy. 2, 1983.
Vancouver Ungan S, Çakaloz T. Hamsi Yağının Rafinasyonu. GIDA. 1983;8(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/