BibTex RIS Cite

Microbial Decontamination of Poultry Carcass by Some Chemical Compounds (Turkish with English Abstract)

Year 1999, Volume: 24 Issue: 6, - , 01.12.1999

Abstract

In this review, by using some chemical compounds surface decontamination of poultry carcass was investigated. Chemical decontamination controls growth of pathogens and reduces potent of spoilage organisms. As a result food born disease caused by poultry meat may be reduced.  

Bazı Kimyasal Bileşiklerle Kanatlı Karkasının Mikrobiyal Dekontaminasyonu

Year 1999, Volume: 24 Issue: 6, - , 01.12.1999

Abstract

Bu derlemede, bazı kimyasal bileşikler kullanılarak kanatlı karkaslarının yüzey dekontaminasyonu incelendi. Kimyasal dekontaminasyon büyük ölçüde patojenlerin gelişimini kontrol eder kısmen de bozucu organizmaların gelişimini azaltır. Sonuç olarak kanatlı etinden kaynaklanan gıda kaynaklı hastalıklar bu yolla azaltılabilir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Halil Tosun This is me

Publication Date December 1, 1999
Published in Issue Year 1999 Volume: 24 Issue: 6

Cite

APA Tosun, H. . (1999). Bazı Kimyasal Bileşiklerle Kanatlı Karkasının Mikrobiyal Dekontaminasyonu. Gıda, 24(6).
AMA Tosun H. Bazı Kimyasal Bileşiklerle Kanatlı Karkasının Mikrobiyal Dekontaminasyonu. The Journal of Food. December 1999;24(6).
Chicago Tosun, Halil. “Bazı Kimyasal Bileşiklerle Kanatlı Karkasının Mikrobiyal Dekontaminasyonu”. Gıda 24, no. 6 (December 1999).
EndNote Tosun H (December 1, 1999) Bazı Kimyasal Bileşiklerle Kanatlı Karkasının Mikrobiyal Dekontaminasyonu. Gıda 24 6
IEEE H. . Tosun, “Bazı Kimyasal Bileşiklerle Kanatlı Karkasının Mikrobiyal Dekontaminasyonu”, The Journal of Food, vol. 24, no. 6, 1999.
ISNAD Tosun, Halil. “Bazı Kimyasal Bileşiklerle Kanatlı Karkasının Mikrobiyal Dekontaminasyonu”. Gıda 24/6 (December 1999).
JAMA Tosun H. Bazı Kimyasal Bileşiklerle Kanatlı Karkasının Mikrobiyal Dekontaminasyonu. The Journal of Food. 1999;24.
MLA Tosun, Halil. “Bazı Kimyasal Bileşiklerle Kanatlı Karkasının Mikrobiyal Dekontaminasyonu”. Gıda, vol. 24, no. 6, 1999.
Vancouver Tosun H. Bazı Kimyasal Bileşiklerle Kanatlı Karkasının Mikrobiyal Dekontaminasyonu. The Journal of Food. 1999;24(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/